stjärnorna på himlen - En ny bloggproffs-blogg!
24th Apr 10

Jag hade helt sjuka mardrömmar inatt.
Mardrömmar som brukar komma tillbaka dessutom.
Och jag drömde att jag var med suss först, och hon var jättesöt,
jättefin och sådär, det var liksom som vilken vanlig dröm som helst.
Sen tog jag och några andra ett tåg någonstans.
Och jag vet inte varför vi hoppade på tåget, och jag visste inte var det skulle någonstans.
Men vi åkte förbi någon station som hette Seven 6.
Och sen var vi i ett hus. Mitt ute i ingen jävla stans och kom inte därifrån.
Det var någon sorts ande eller demon som hoppade  från person till person, så att personen blev besatt alltså.
Och anden eller demonen bodde då i detta huset.
När anden/demonen tog plats i någon blev ögonen helt svarta.
Och det sjukaste var att jag visste att det var en dröm, och jag visste att jag hade drömt den innan.
Jag fick panik och ringde 112.
Först svarade en tjej, och jag stammade fram något i stil med
”Jag och två andra tjejer och en kille tog ett tåg till detta huset. Och nu kommer vi inte härifrån för han håller oss tillfångatagna. Han kommer döda oss, jag vet det. Jag har varit här innan, och jag minns inte hur vi rymde. Jag vill inte dö. Sen kom han in i rummet genom en av personerna som jag hade kommit dit med, och jag gömde telefonen, och la på.
När han hade gått, ringde jag igen, och då var det en kille som svarade. Han frågade om jag visste vad förkorningen av Melinda var. Jag svarade typ,
”Eh. Vafan heter det nu. Typ.. Eh.. M.. M-mm. Mette?”
Han bara, ja just det. Var är ni?
Jag bara ”Jag vet inte, någonstans i ett hus. Mitt ute i ingenstans, vi tog tåg hit.” Jag fick panik för att jag insåg att jag inte ens visste åt vilket håll tåget hade gått, och jag kom inte ihåg vilken station vi hade gått av på ens. ”Eh.. Vi.. vi åkte förbi en station som heter Seven 6. Han kommer mörda oss, vi kommer aldrig komma härifrån levande, snälla hitta oss.” Och sen kom en annan person in som också hade kommit dit med oss och sa,
”Hurfan hamnade vi här igen? Vi kommer aldrig lyckas att ta oss härifrån en gång till. Jag minns inte ens hur vi rymde förra gången, men denna gången kommer det inte att gå. Vi kommer att dö här. Allihopa!”
Jag fortsatte att prata med killen från 112. Men det var tyst i telefonen. Han var där och jag var där, men vi sa ingenting. Sen kom anden/demonen in i personen som låg bredvid mig. Och jag såg det, för ögonen skiftade till svart. Då sa jag till 112-killen,
”Han kommer nu.”
Också lade jag på, gömde telefonen och blundade. Låtsades sova. Anden/demonen log sådär hårresande och frågade,
”Jaha, vad händer här då?”
Och jag gäspade och svarade,
”Jag är rätt så trött.”
Också log jag.
Han blev rasande. Ögonen blev ännu mer svarta och han reste sig ur sängen och skrek,
”Ska alla här sova eller?! Är ni så jävla tråkiga, va! VA!?”
Och alla blev livrädda. Det enda vi försökte var att inte göra honom arg.
Jag gick ut ur rummet och märkte att det hade kommit en himla massa människor dit. Alla log och såg nöjda ut, satt och åt middag. Helt ovetandes om vad som höll på att hända med även dem.
Och alla var killar. Där var hur många killar som helst! Det kändes som om jag inte kunde andas längre, och jag såg att det fanns en trappa ner till källaren. Jag övervägde att gå ner, men tänkte att det är längre att fly från källaren, så jag stannade på övervåningen iallafall.
Jag sprang runt och hade panik och visste inte vad jag skulle göra, och jag visste att jag hade drömt drömmen innan, och tänkte frebrilt på hur vi hade lyckats fly förra gången. Sen dödade han den första människan.
Och då vaknade jag.

 

 

drömlexikon.
Öga; Ögonen sägs vara själens spegel.
Om fokus finns på ögonen i en dröm berättar det
om viljan att se klart på tillstånd eller känslor.
Om ögonen är slutna gäller det omvända.


Färg, svart; Svart har många bottnar.
Står för bland annat döden, tomhet, och det okända,
men kan också stå för transformation och vara den vilopunkt
som vi behöver innan vi kan kliva ut i ljuset.
Vidare kan det finnas en koppling till maktfullkomlighet
och till sexualitet som betraktas som skamfull.
Om svart står tillsammans med vitt i en dröm
kan det ha att göra med en inre diskussion
om vad som är rätt och fel i en särskild fråga.

 

Telefoni. Telefon, mobiltelefon; Står för rörlig och aktiv kommunikation.
Tappar man eller förlorar en telefon i en dröm
eller försöker tala i en som inte fungerar,
indikerar det att man inte får kontakt med särskilda delar av psyket.
Det kan vara bra att försöka minnas till vem man försökte ringa.
Kanske fanns behov av att ringa till en larmcentral,
vilket betyder att det inre ropar på hjälp.
Om man hittar en tidigare försvunnen telefon ger det hopp
om att återupprätta kommunikationen med fördolda sidor av psyket.

 

Siffra. Sju; Ett särskilt heligt tal i många religioner,
den odelbara siffran som jämförs med Gud, reflektion,
kontemplation, ande, mysticisn, religion, filosofi och ensamhet.

Neptunus.

 

 

Siffra, Sex; Själen, hjärtat, kärlek, skönhet, ambivalens, strävan, kreativitet och konstarterna. Venus

One Comment

Kommentera

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Search

april 2010
m ti o to f l s
« Mar   Maj »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Colors Theme by Dehradun

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu